Fullservice bureau voor interieurprojecten

Wij zijn een fullservice bureau voor ontwerp en realisatie van interieurprojecten voor werkomgevingen. Ons team bestaat uit 31 creatieve en betrokken medewerkers. Vanuit ons Belevingscentrum in Utrecht ontwerpen en realiseren we settings die uw identiteit zichtbaar en voelbaar maken. Een interieur waar mensen plezierig kunnen werken, welke ontmoetingen stimuleert en waar groei en ontwikkeling bijdragen aan de ambities van uw mensen en uw organisatie.

Onze visie: het interieur als strategisch instrument voor groei

Vanuit onze passie voor interieur gunnen wij het iedereen te werken in een omgeving die inspireert. Wij zien interieur als een strategisch instrument voor groei; in een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, zich te ontwikkelen en in hun kracht te staan. Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de basis zijn om als bedrijf succesvol te zijn.

 “In onze interieurconcepten staan functie én beleving centraal”

Uw bedrijfscultuur en identiteit als uitgangspunt

Om een voor u passende setting te creëren, duiken we in uw bedrijfscultuur en identiteit. Een passend en creatief ontwerp, de keuze voor duurzame materialen, de scherpe inkoop van het interieur en de aansturing van de volledige realisatie: ons team ontzorgt u en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

ReVerenties van turnkey interieurprojecten

In ons portfolio vindt u diverse ReVerenties van turnkey interieurprojecten.

Onze opdrachtgevers aan het woord

In deze video’s hoort u enkele van onze opdrachtgevers over hoe de samenwerking met ons is bevallen én wat zij van het interieur vinden dat wij voor hen hebben ontworpen en gerealiseerd.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Staat u voor een huisvestingsvraagstuk en wilt u meer weten over onze aanpak van interieurprojecten? En zoekt u inspiratie voor het inrichten van uw werkomgeving? U bent van harte welkom in ons Belevingscentrum. We leiden u graag rond door onze eigen omgeving om met u het gesprek aan te gaan over uw interieur en de toekomst daarvan. Via deze pagina kunt u contact opnemen of bel ons op 030-214 22 55.

Ons Belevingscentrum als inspirerende vergaderruimte

U kunt in ons Belevingscentrum uw eigen meeting houden, wij stellen diverse settings beschikbaar als inspirerende vergaderruimte. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

Neem contact op!
SETTING IS EVERYTHING

Interieur draagt bij aan prestatie.