"Het Theater, de Classmate of toch de Cool Kitchen?"

Welke ruimte is het meest geschikt voor uw doel?

Verhuur vergaderruimtes

Theater – ClassmateCool KitchenBreakout rooms – Bruine kroeg – Routebeschrijving


Download hier het overzicht van de mogelijkheden en tarieven

Verhuur van meetingruimtes? Jullie zijn toch een bureau voor interieurprojecten?

Dat klopt! Wij zijn óók een full-service bureau voor interieurprojecten. Het Belevingscentrum is een creatieve plek waar wij werken én u een inspirerende meetingruimte kunt huren. Als interieurontwerpers weten wij welk effect een ruimte heeft op het resultaat van uw vergadering, presentatie of brainstormsessie.

Neem een kijkje in ons Belevingscentrum in deze video

Een passende ruimte voor elke meeting

In ons Belevingscentrum nabij de A2 in Utrecht wordt u verrast met een zee van inspiratie en creativiteit in zeer diverse ruimtes met elk een eigen functie. Wij bieden voor elke meeting een passende ruimte: een theater, een modern klaslokaal, een keuken, een bruine kroeg en nog veel meer. Met groepen van 5 tot 40 personen bent u welkom voor uw vergadering, workshop, seminar, teambuilding, brainstormsessie, netwerkborrel of presentatie. Het kan hier allemaal!

Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar

Het Belevingscentrum is centraal gelegen naast de A2 in Utrecht. U kunt gratis voor de deur parkeren. Of u maakt gebruik van de bus die elke tien minuten voor de deur stopt en rechtstreeks vanaf station Utrecht Centraal komt. Plan uw route met de Google Maps of met de OV-planner.

Flexibele en persoonlijke service

Heeft u bijzondere wensen? Of last minute nog een ruimte nodig? Wij kijken graag samen met u naar de diverse mogelijkheden.

Onze meetingruimtes: klik op de afbeelding voor meer informatie.

Verhuur-vergaderruimtes-theaterVerhuur-vergaderruimtes-classmate Verhuur-vergaderruimtes-cool-kitchenVerhuur-vergaderruimtes-breakout-roomsVerhuur-vergaderruimtes-bruine-kroeg

Download hier het overzicht van de mogelijkheden en tarieven

De ervaring van…

Saskia Kraaijeveld van Centraal Beheer Achmea:

“In een inspirerende omgeving vergaderen en tot nieuwe ideeën komen! Daarvoor zijn we op deze locatie gaan vergaderen. Missie geslaagd: we komen graag terug!”

Daniel van der Vlier van Case:

“Op zoek naar een locatie voor een workshop waarbij creatieve ideeën centraal staan, kwamen we binnen bij Rever. Direct was voor ons de knoop doorgehakt. De locatie is bijzonder inspirerend en de service zeer gastvrij. De uitkomst van de workshop zelf heeft onze verwachtingen ver overtroffen en dat is met zekerheid ook te danken aan de omgeving. De aanwezigen vonden het een prachtige en inspirerende locatie en ook voor onze opdrachtgever was het een grote plus.”

Marleen Prinsen van M+P:

“De vergader-/meetinglocatie bij Rever is verrassend, warm, kleurrijk, inspirerend, gezellig, gastvrij en goed bereikbaar!”

Saskia Sidler van Vrouwelijke Ondernemers Leidsche Rijn (VOL):

“Wat een inspirerende locatie om onze netwerkbijeenkomst van VOL te houden. Zo konden we ons in kleine subgroepjes opsplitsen in de aparte ruimtes en dat werkte perfect. Leuk dat we na afloop nog een rondleiding kregen zodat we een compleet beeld hadden van al die stijlkamers. Toplocatie!”

Neem contact op!