Vacature: Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur)

17 maart 2024

Zoek jij een baan waar Finance, rapportages, grootboek en projecten samen komen? Zoek jij een baan in de regio Utrecht voor 32 tot 40 uur in de week? Waar je flexibel kan zijn in waar je werkt? Dan is dit echt een rol voor jou!

Je bent verantwoordelijk voor het grootboek, je controleert en verwerkt in- en verkoopfacturen. Ook ben je verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer en ondersteun je bij de diverse rapportages. Naast bovengenoemde werkzaamheden ondersteun je de Finance Manager bij de maandafsluiting. Omdat wij een projectenorganisatie zijn, komt het regelmatig voor dat er gevraagd wordt om diverse ad-hoc werkzaamheden. Hierbij kan je o.a. denken aan marge berekeningen over projecten, inkoop rapportages en planningsprognoses.

Wij bevinden ons in de transformatie van een MKB-organisatie van ruim 40 werknemers naar middelgroot MKB-bedrijf dat controle plichtig wordt. Om deze transitie goed door te kunnen maken, zoeken wij een collega die deze groei met ons kan realiseren.

Deze functie is, zoals je kunt lezen, super veelzijdig en je krijgt bij ons de kans om je daarin verder te ontwikkelen en de rol, afhankelijk van jouw inzichten en ambities, steeds een beetje meer vorm te geven.

Wie ben jij?

  • Een echte financiële duizendpoot die het juist ook leuk vindt om voor de afwisseling operationele taken op te pakken;
  • Je functioneert op hbo-niveau hebt tenminste twee jaar werkervaring in een financieel administratieve rol;

Als persoon heb je oog voor detail en werk je gestructureerd, je bent gewend zelfstandig te werken, maar komt met initiatieven om processen te verbeteren.

Omdat wij een projectorganisatie zijn, heb je ervaring in projectmatig werken.

Rever als werkgever
Wij zijn ervan overtuigd dat bevlogen en optimaal (samen-)werken de sleutel is tot een succesvolle organisatie. Door identiteit en de behoeftes van mensen, teams en organisaties centraal te stellen creëren we ultieme werkomgevingen. Dit doen wij door middel van specialistische analyses en advies, het turnkey ontwerpen en bouwen van inspirerende werkomgevingen voor (top 500) organisaties en het begeleiden van de exploitatie.

Met het team gaan we vaak met elkaar op pad om inspiratie op te doen. Dit doen we o.a. door middel van ons Inspiriment, we bezoeken samen (design-)beurzen en ook zijn we gek op tripjes naar bijvoorbeeld de Dutch Design Week in Eindhoven, het Vitra museum in Basel en de Salone del Mobile in Milaan.

Jouw toekomstige collega Roezanna: “Rever is een fijne werkgever met een unieke werkomgeving, waar je een grote mate van vrijheid in je werk krijgt. We lunchen iedere dag samen en daarnaast is er een half uurtje tijd voor ontspanning; wandeling, biljart, praatje in onze kroeg, echt heel tof dat we zo’n cultuur hebben. We zijn echt een soort grote familie”

Daarnaast kun je het volgende verwachten:
Een salaris van 40 tot maximaal 45.000 euro b.p.j. op basis van 40 uur.

Je krijgt bij ons 37 verlofdagen, die je naar eigen wens en in overleg met jouw team, mag inzetten.

Vanzelfsprekend ontvang je een laptop, telefoon en wanneer dit van toepassing is een reiskostenvergoeding.

In basis werk je vanuit ons clubhuis in Utrecht, maar je bent vrij, wanneer dit past bij je werkzaamheden, je werk vanuit een andere locatie te verrichten;

Veel leuke uitjes, borrels en feestjes (zoals o.a. een maandelijkse DoMiBo, een jaarlijks zomerevent, een tafeltennistoernooi, een knaller van een themafeest);

Nooit meer je eigen boterhammen meenemen, onze hospitality verzorgt iedere dag een heerlijke gezonde lunch met volop keuzemogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Leuk! Dan ontvangen we graag jouw CV. Deze mag je insturen via deze link: https://tool2mat.ch/s/3167d81e

We kijken uit naar je reactie. Voor vragen over de functie kun je Marieke bellen op 030-2142255.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.