Video van het kantoor van KNMT

3 oktober 2017

KNMT is de beroepsorganisatie voor tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen. Wij hebben het interieur van het nieuwe kantoor van KNMT mogen ontwerpen en realiseren. In deze video ziet u het resultaat van dit mooie project.

In de video zijn Peter Vos, Teamleider Facilitaire Zaken bij KNMT en Erik Markus, Algemeen Directeur van KNMT aan het woord. Zij vertellen over ons gezamenlijke proces om te komen tot het interieurontwerp en over hoe zij het kantoor nu ervaren, wat het voor de samenwerking in de organisatie betekent. Interieurarchitect Bram Vromans geeft een toelichting op de ontwerpkeuzes die gemaakt zijn.

Bekijk de video!

Uitgangspunten nieuwe werkomgeving

Uit gesprekken met afgevaardigden van KNMT en andere betrokkenen zijn een aantal uitgangspunten benoemd voor de uitstraling van de nieuwe werkomgeving. Transparantie, een open karakter, eigentijds maar niet trendvolgend en een professionele doch uitnodigende uitstraling waren enkele van deze uitgangspunten. Tevens is er belang gehecht aan de rijke historie van KNMT met de bijbehorende, aanwezige collectie van tandheelkundige stukken.

Bekijk hier de foto’s van het project en meer achtergrondinformatie.