Nieuwe interieurprojecten in ons portfolio

6 maart 2019

De laatste weken hebben we veel nieuwe projecten toe kunnen voegen aan ons portfolio. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn en waar we met plezier aan gewerkt hebben. Maar het allerbelangrijkste is dat onze klanten heel blij zijn met hun nieuwe werkomgeving en de manier waarop we samen hebben gewerkt om het optimale resultaat te bereiken. Lees je mee?

Kantoor NHG in Utrecht

Rever Interieurprojecten-portfolio-kantoor NHG Rever Interieurprojecten-portfolio-kantoor NHG

Onze klant over dit project:

Jeanine Nieuwenhuis, programmamanager herinrichting huisvesting NHG:

“Soms is één plus één drie en bij de samenwerking met Rever was dit het geval. Rever heeft de prachtige verbouwing van het kantoor van NHG ontworpen & gerealiseerd en het was een feestje om met hen samen te werken. Rever luisterde naar onze wensen en dacht met ons mee, waardoor ons nieuwe kantoor ook ècht past bij het NHG en onze manier van werken. Wij zijn erg blij met het resultaat.”

Bekijk alle foto’s van dit project hier.

Kantoor Syndesmo &Morgen in Utrecht

Rever Interieurprojecten-portfolio-kantoor Syndesmo &Morgen Rever Interieurprojecten-portfolio-kantoor Syndesmo &Morgen

Onze klant over dit project:

Ruud de Groot, partner Syndesmo:

“Rever onderscheidt zich van anderen door nadrukkelijk op zoek te gaan naar het verhaal achter onze organisatie. Van daaruit zijn kenmerkende elementen in ons kantoor ontstaan zoals het ‘gele facilitaire lint’ (zon, energie), de grijs getinte vloerbedekking (asfalt, mobiliteit) en de plattegrond van Utrecht (al jaren onze thuisbasis).”

Bekijk alle foto’s van dit project hier.

Medewerker-serviceplein Gemeente Utrecht in Utrecht

Rever-portfolio-serviceplein Gemeente Utrecht Rever-portfolio-serviceplein Gemeente Utrecht

Onze klant over dit project:

Saskia Cornelissen, Programmamanager Slimmer Ontmoeten & Werken Gemeente Utrecht:

“Mooi hoe we in teamverband deze etage met zoveel mogelijk hergebruik van meubilair hebben omgevormd tot een multifunctionele, doelmatige en gastvrije werkomgeving. Een plek waar medewerkers van het Stadskantoor elkaar kunnen ontmoeten, (samen)werken en de volledige gastvrijheid van het Servicecentrum ervaren.”

Bekijk alle foto’s van dit project hier.

Meer weten over onze interieurprojecten en onze aanpak?

Wil je meer weten over een van deze turnkey interieurprojecten of over onze aanpak? Je bent altijd welkom in ons Belevingscentrum voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bel ons op 030-2142255 voor het maken van een afspraak of mail naar info@rever.nl. Graag tot ziens!