Sluit

ABN AMRO restaurant

Voor een callcenter van ABN AMRO, dat gevestigd is in een mooi historisch pand, hebben wij dit restaurant ontworpen en gerealiseerd. Architect Chris Hiep heeft er voor gekozen om de stijl van het pand door te trekken naar het interieur, in de vorm van een stoere urban-vintage look. Er is gewerkt met ‘ruwe’ en moderne materialen, stoere kleuren en industriële verlichting, dit sluit goed aan op de belevingswereld van de vele jonge mensen die in het callcenter werken.

Het restaurant heeft een brede functie; het wordt gebruikt als werk-, verblijfs- vergader- en presentatieruimte. Om deze reden zijn er diverse zitmogelijkheden gecreëerd, zoals een lounge hoek, een stamtafel en een bar. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan connectiviteit. Het restaurant hebben wij opgeleverd inclusief de styling; in een op maat gemaakte open kast, zijn diverse oude telefoons, radio’s en typemachines geplaatst, die natuurlijk een knipoog zijn naar de functie van het gebouw. Wij hebben diverse installateurs betrokken bij het vernieuwen van het restaurant en hebben de totaalplanning over dit turnkey project gevoerd.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op!

Klantervaring

ABN AMRO restaurant
/
Meer over dit project