Sluit

Ben & Jerry’s

In samenwerking met Tesser San Francisco en Ampersand Londen hebben wij het concept ontwikkeld voor deze pop-up store van Ben & Jerry’s. De Scoop Shop bevindt zich in de IJ-hal, het nieuwe gedeelte van station Amsterdam Centraal. In het concept voor de Scoop Shop is rekening gehouden met de flexibele opzet van de winkel, zodat deze snel en eenvoudig, maar vooral duurzaam op andere locaties kan worden hergebruikt. Zo worden de pallets waar de onderdelen op vervoerd worden, hergebruikt in de fronten van het verschillende maatwerk meubilair.

Het ontwerp straalt de filosofie van Ben & Jerry’s uit: zij gebruiken uitsluitend Fairtrade ingrediënten en ondersteunen de wereldwijde Fairtrade beweging. Hiermee trachten zij impact te hebben op het verbeteren van het leven van de boeren, het versterken van hun gemeenschappen en het beschermen van het milieu.

Neem contact op!

Klantervaring

Ben & Jerry’s
/
Meer over dit project