Sluit

Restaurant Landelijke Overheid

Voor het bedrijfsrestaurant van een landelijke overheidsinstelling in Utrecht, hebben wij een herinrichtingsplan ontworpen. De wens van deze overheidsinstelling was om het voormalige restaurant aan te passen naar een meer flexibele verblijfsruimte, die ook voor lunch gebruikt kan worden. Ontmoeten, communiceren, concentreren, aanlanden en overleggen zijn thema’s voor het restaurant. In het ‘landschap’ van het restaurant onderscheiden wij drie verschillende verblijfsgebieden die van elkaar afwijken door het gebruik van verschillende kleuren, vormen en materialen.

Bij dit project was duidelijk sprake van revitalisatie; het opnieuw inrichten van een ruimte waarbij wij de uitstraling van het bestaande gebouw hebben gerespecteerd en waarbij wij kwaliteiten en authentieke elementen van de ruimte hebben uitgelicht.

Meer weten over dit project of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op!

Klantervaring

Restaurant Landelijke Overheid
/
Meer over dit project